EvilBane : Kuzgunlar - Mobil Türkçe MMORPG İnceleme

EVİLBANE : KUZGUNLAR


Mobil oyunlar son zamanlarda oldukça fazla yayılmaya ve ilerlemeye başladı. Bunda mobil teknolojilerinin gelişmesinin büyük payı var. Özellikle yeni çıkan telefonlar ve tabletler ile oyun zevki ikiye katlanıyor.


Bugün inceleyeceğimiz oyun ise son teknoloji konsol oyunlarını aratmayan grafikleri ile MMORPG türünü fazlasıyla yansıtan EvilBane Kuzgunlar oyununu inceleyeceğiz. Henüz piyasaya çıkmamış olsa da oldukça ilgi görüldüğü için ön kayıt sistemi ile kayıt olarak muhteşem ödüllere oyun açıldığında sahip olabilirsiniz.



Türkçe MMORPG oyun sınıfında inceleyebileceğimiz oyunumuzun Bilgisayar platformu oyunlardan eksiği yok diyebiliriz. Kusursuz grafikleri ve oyun içi çeşitliliği ile gözler düşmeyecek indirme rekorları kıracak desek yeridir.
3 Boyutlu muazzam grafik motoru ile fantastik bir dünyanın içerisinde bulunan gizemlerle dolu maceralara sizde ortak olmak isterseniz ve mobil oyunları seviyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir oyun. Özellikle Türkçe MMORPG önerisi isteyen kullanıcılar için beklenmeye değer bir oyun olduğunu eminim.

Oyun Hikayesi


Yıkımlar ile dolu kötülükler getiren 20 yıl süren bir savaşın ardından, karanlık bir kötülük tarafından Cennet Taşına meydan okunur. Ceroth Krallığına saldırılar yapılmaya başlanır. Uzun süren savaşın ardından barışın bozulmamasını sağlamak zorunda olan bu güçlü topraklar büyük bir tehdit ile karşı karşıya kalıyor. Karanlık gölgenin yayılımını önlemek için Kuzgun'u bulmanız ve kötülüğü yenmeniz lazım. İşte tam burada sizin karakterinizin hikayesi başlıyor.


Ekipmanlar yönünden oldukça zengin bir seçenek sunan EvilBane Kuzgunlar da ekipman önemli bir yere sahiptir. Karakterin gücüyle ilişki halinde ve önemli bir yerde bulunur. Ekipman kombini için 1000 farklı malzemeden yararlanabilirsiniz.


Oyunda aynı zamanda akın sisteminin yer alması da büyük bir MMORPG olacağının göstergesidir. Lonca ve arkadaşlar ile gruplar halinde yapılacak akınlar sayesinde renkli ve birlik dolu maceralar yaşayabileceksiniz. Güçlü yaratıklara bu akın sisteminde meydan okuyabilirsiniz.


Günümüz de çoğu MMORPG de bulunan zindan sistemi EvilBane Kuzgunlar'da da yer alıyor. Diğer oyunlardan farklı olarak birçok farklı coğrafyada yer alan zindanlar renkli görüntülere ve içindeki yaratıkların bulundurduğu eşsiz malzemeler içeriyor. Kış gününden tutun sıcak bir çöl de hatta fantastik zindan odalarında yaratıklar ile savaşa bileceksiniz.


Tabi ki de olmazsa olmalarından gücünüzü diğer oyuncular ile kıyaslayabileceğiniz Arena da oyunda ekli olacak. Uzun bir kasılma gününden sonra gücünüzü test etmek için gerçek zamanlı bir düello yapabilecek ve karşılığında güzel ödüller alabileceksiniz. Toplu ve birebir savaş seçenekleri ile eğleneceğinizi temin edebiliriz.


En önemli MMORPG oyun unsuru Lonca sistemi EvilBane Kuzgunlar'da da diğer oyunlarda ki sistemler ile benzerlik gösteriyor. Müttefik kazanmak ve düşmanlarınızı alt üst ederek daha geniş bir ortam edinmek için bir loncaya girmek şart.


EvilBane Cinematic Trailer

Minimum Sistem Gereksinimler : CPU Duel Core 1.2 GHz , 1 GB Ram 


Oyunun şuan ki Google Play'de ki puanlaması bu şekilde. Puan bakımından ve daha açılmamış reklam çalışmaları başlamamış bir oyuna göre oldukça iyi. Sizde oylama yapmak isterseniz Google Play sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Previous
Next Post »

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon