Diğer İphonelere Taş Çıkartacak İphone SE



Son teknoloji ürünü olan ve Apple firmasını yeniden küçük telefonlar piyasasına süren İphone SE piyasaya sürüldü. iPhone'nin en sevilen modellerinden biri olan 4 inçlik bir ekrana ve en sevilen iPhone tasarımına sahip. iPhone 4 ile benzerlik gösteren tasarımı ile gözleri cezbeden bir ekranı sahip olan iPhone SE canlı ekranı ile gerçek hayattan parçalar izler gibi görüntüler izleyebileceksiniz.

Etkileyici kamera özellikleri 

12 mega piksel kamerası ile 4k görüntüler çekebileceksiniz ve izleyebileceksiniz. Bir çok telefonda olmayan mercek modeli ile ve diğer iPhone serileri geri bırakacak işlemcisi ile telefon pazarında iz bırakacağa benziyor.
Ön ve arka kamerasında da flaş bulunan iPhone gece de kaliteli çekimler yapabilirsiniz.


Aynı zamanda son teknoloji ağ servisi kullanılan iPhone SE Türkiye'ye yakında gelecek 4.5 G teknolojisini de destekleyecek. 

Ön kamerasının 1.2 mega piksel olmasına kanmayın Retina Flash ve Face ID HD  özelliği ile kaliteli özçekimler çekebilirsiniz.

İşlemcisi 

İşlemci bakımından diğer iPhone'lerden geri kalmayan A9 işlemciye sahiptir. A9 işlemci sayesinde son hızda uygulamalarınızı kullanabilirsiniz. iPhone 6 da kullanılan çipin aynısı da iPhone SE de var ve 64 bit bilgisayar hızında kaliteye sahip. 

iPhonenin kendi sitesinden alıntı




Aynı zamanda diğer serilerdeki gibi parmak okuyucu da bulunuyor. Son teknoloji parmak izi okuyucusuna sahip hızlı sensör ile güvenlik üst seviyede.

hürriyet.com'dan alıntı


Fiyat açısından beklenen seviyenin biraz daha üstün olan ama performans açısından beklendiği gibi olan bir seri karşımızda. Özellikle küçük boyu ile işlemcisinin düşük olması beklenen iPhone SE iPhone 6'dan bile hızlı işlemciye sahip. Bir zamanlara satış rekorları ile adını yazdırmış iPhone 4'ün başarısına ulaşabilecek mi ilerleyen zamanlarda göreceğiz.



Tavsiye videomuz





Previous
Next Post »

3 yorum

Write yorum
anne güncesi
AUTHOR
22 Mart 2016 23:32 delete

Iphone sevemedim ben ya kullanımı zor

Reply
avatar
Serdar
AUTHOR
23 Mart 2016 17:22 delete

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bence diğer telefonlara göre daha hızlı olduğu ve sağlam olduğu bir gerçek.

Reply
avatar
Adsız
AUTHOR
28 Mart 2016 13:37 delete

Öncelikle site tasarımınızın çok güzel olduğunu belirtmek istiyorum.
Iphone telefonu çok kısa kullandım. Galiba 3-4 ay gibi bir süre kullandım fakat bir türlü alışamamıştım ve satmıştım. Yazınız için teşekkürler.

Reply
avatar

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon