Samsung Galaxy S7


Son zamanlarda yapılan tanıtımlar ile herkesin beğenisini alan Samsung Galaxy S7 özellikleri ve fiyatı bakımından son günlerden en çok merak edilen konular arasında.
Aynı zamanda sosyal medya ve bazı haber sitelerinden alınan bilgilere göre üst düzel kamera ve mikrofona sahip olduğu da elimize geçen bilgiler arasında.

Samsung Galaxy S7 Özellikleri


Özellikleri bakımından Samsung Galaxy S7 Amiral bir telefona yakışır kapasitede. Beklenen özellikleri fazlasıyla karşılayan ve düzenlenen lansmanlar da teknoloji dergilerinin ve sitelerinin göz bebeği oldu bile.

Galaxy S7 işlemcisi bakımından oldukça kaliteli bir yapıya sahip. 2.6 GHz hızına sahip Exynos 8890 kullanıldı.

Galaxy S7 bir alt modeli olan S6 ya göre büyük bir gelişme gösterdi. Neredeyse hız bakımından yüzde 30'lara varan bir hızlanma söz konusu. Grafikler bakımından ise S6 ya göre yüzde 60 daha kaliteli hale getirildi.

Son zamanlarda yeni model telefonlarda ısınma problemi oldukça fazla yaşanıyordu. Samsung Galaxy S7 dahili soğutma sistemi ile oyunculara sevinecekleri bir haber verdi. Aynı zamanda soğutma sisteminin yanında daha kaliteli oynanış sunmak için Oyun Başlatıcı yeni özellikler arasına eklendi.

Galaxy S7 de grafik kalitesinin konsol oyunları kadar kaliteli olacağını söylemek mümkün. Çünkü Mali-T880 MP12  tercih edilmiş.

Samsung Galaxy S7 Teknik Özellikleri



  • Boyut : 142 x 69.6 x 7.9 mm 152 gram.

  • Ekran : 5.1 inç. ( 1440 x 2560)

  • İşletim Sistemi : Android 6.0

  • İşlemci : 2.6 GHz Exynos 8890

  • Grafik Birimi : Mali T880MP14

  • Ram : 4 GB LPDDR4

  • Kamera : 12 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera

  • Batarya : 3.000 mAh

  • Depolama : 32 GB (MicroSD kart ile 200 GB kadar arttırma)

  • Bağlantı : 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.1, NFC, USB 2.0


Samsung Galaxy S7 Kamera Özellikleri


Bir önceki S6 modeline göre Megapiksel sayısı düşen Galaxy S7 daha düşük kalite fotoğraf çekecek diye düşünmeyin. Tam tersine diğer modele göre oldukça daha iyi ve kaliteli görüntüler çekebileceğiniz S7 modelinden şüpheniz olmasın.

Galaxy S7 kamerasında BRITCELL teknolojisi kullanıldığı için pikseller daha sıkışık bir hal oluyor. Bu da düşük ışıkta olağan dışı kalitede harika fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Akıllı telefonlarda arasında bir ilke imza atan Samsung Galaxy S7 Çift Piksel kalitesi ile karanlık ortam bile aydınlık gibi çekimler yapmamızı sağlıyor.

Galaxy S7 aynı zamanda OIS desteği ile 4 k çözünürlükte ve 30 FPS hızında video çekebiliyor. OIS desteği ile aynı zamanda görüntüye odaklanma problemi çekmeyeceksiniz.

Muazzam bir arka kameraya sahip olan Galaxy S7 aynı zamanda 8 Megapiksel çözünürlükte selfie odaklı bir ön kameraya sahip. 

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Türkiye Fiyatları

Glaxy S7 fiyatı 2799 TL olarak açıklandı. Aynı zamanda Galaxy S7 Edge 3299 TL olarak duyuruldu.

Verilen iki fiyat tanıtımını yaptığımız 32 GB telefonların fiyatlarıdır. Hafıza bakımından fiyatlarda nasıl bir arttırma olacağı merak konusu.

Bugün yani 14 Martta satışa sunulması bekleniyordu. Fiyatları herkesin gözüne pahalı gelse de S6 göz önüne alındığında fiyatta arttırma yapılmadığını ve telefon pazarına göre oldukça makul bir rakam olduğunun farkına varacaksınız.

ShiftDelete.Net'in inceleme videosunu da izleyerek ayrıntılı ön bilgiye sahip olabilirsiniz.








Previous
Next Post »

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon