Türkiye'nin En İyi MMORPG Oyunları

TÜRKÇE MMORPG OYUNLAR LİSTESİ


Birçok listeyi hazırlayarak siz takipçilerimizin beğenisine sunduk. Sıra Türkçe MMORPG oyunlar listesine geldi. Türkiye de yıllardır pek çok şirket tarafından piyasaya MMORPG oyunlar sunuldu. Kimi oyunlar büyük beğeniler kazandı kimi oyunlar sektörde fazla duyulmadı. MMORPG oyunlar 2016 listesi olacak oyunlar tamamen bizim değerlendirmemize göre sıralandı sizinde kendi oyunlarınız olabilir. Kendi listenizi bize yorumlar aracılığı ile ulaştırmayı unutmayın. 


1. Metin 2 


Listemizin ilk başında yer almasının bir sakıncası olmadığını düşünüyoruz. Çoğumuzun yıllarını harcadığı bu oyunda çocukluğumuz geçti. MMORPG oyunları dediğimiz zaman Türkiye de Metin 2 akıllara gelen ilk oyun olacaktır. Şuan için 5 karakter oluşturarak oyunu oynayabilirsiniz. 


3 ülke den birini seçerek harika binek ve silahlarınız ile savaşlara katılabilirsiniz gibi cümleler bu oyunu tanıtmaya yetmez çünkü çoğu kişi oyuncu Metin 2 'yi bilir.


2. Knight Online 


Metin 2 ye göre daha büyük yaş kitlesine sahip oyun zamanında Türkiye'nin anlık en fazla oyuncu sayısına sahip oyunudur. Grafik bakımından Metin 2 ile aralarında farklılık görülse de yıllardır oyuncular tarafından birbirleri ile kıyaslanır. 


Genel olarak Metin 2 oyuncuları Knight Online oyuncularını sevmez aynı şekilde Knight Online oyunları da Metin 2 oyuncularını sevmez. Knight Online'nin en bilindik özelliklerinden biri ise oyun hesaplarının çok yüksek fiyatlara satıldığıdır. En çok oynandığı zamanlar da gündeme ev ve araba takasları ile oturmuştur.


3. SilkRoad


Yetişkin kitlenin en fazla görüldüğü zamanında harika beceri grafikleri olan oyunda kervan sistemi ile hayatlarını çürütmüş insanlardan ayrı bir şehir kurulur. Uğraştırıcı haritaları ile bir zamanların popüler oyunudur. Metin 2 ve Knight Online kadar popüler olmasa da Türkiye de hatırı sayılır bir kitlesi vardır.


Şuan için Metin 2 ile aynı kaderi paylaşıyor. Kendi has sunucusu yerine PvP sunucularına daha çok oyuncu geliyor. 


4. 4 Story


Türkiye de Gameforge sayesinde piyasaya sunulan oyun zamanında çok popülerdi. Dünyaca ünlü World Of Warcraft oyununa benzeyen grafikleri sayesinde oldukça ilgi toplayan oyun heyecanlı savaşları ile akıllara kazındı.


Derion ve Valorian arasındaki amansız kavga sadece oyunda değil sanal ortamda bir çok gruba taşınmıştır. Aralarında ki kavga emin olun oyunda olduğu kadar gerçek yaşantı da kavgalar hala devam ediyor.


5. Karahan Online


İlk çıktığı zamanlar oynanış yönünden diğer oyunlardan oldukça farklılık gösteren Karahan Online sabit oyuncu kitlesi ile her zamanda rutin yayın hayatına devam etti. Zırh grafikleri ve savaş sistemi ile farklılık gösteren oyunun en sevilen oyunu zor ve farklı binek sistemidir.


Oyunun en sevilen savaş sistemi ırklar arası yapılan karakol savaşlarıdır. Eğer görevleri sevmiyor ve direk canavar öldürerek ve zindanlarda dolaşarak yükselmek istiyorsanız tam sizlik oyun diyebilirim. Yıllardır hala yayın hayatına devam ediyor.


6. Aion Online


Türkiye ilk çıktığı günden bu yana grafik yönünden gelişmiş Türkçe MMORPG oyun diyebiliriz. Oldukça fazla karakter seçeneğine ve beceri seçeneğine sahip oyunda sadece görev yaparak yükselebiliyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin en ayrıntılı kanat sistemine sahip oyunu diyebiliriz.


Görev sistemi ve ağır dosya boyutu ile oyuncuların indirmeye korktuğu bir oyun olmasına rağmen son zamanların en iyi oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız bir şans vermeniz yeterli olacaktır.


7. Kingdom Online


Knight Online 2 olarak piyasaya sunulan oyun reklamının güzel yapılması ve oynanışının Knight Online'ye benzemesi nedeni ile büyük ilgi gördü. Zindan sistemi ve basit görevleri seviyorsanız size göre bir oyun Kingdom Online Türkçe MMORPG 2015 listesine girebilecek bir oyun.


Oyunda beceri komboları ile uğraşmayı ve dinamik bir oyun oynamak istiyorsanız şuan için steam için hazırlık yapan oyuna başlayabilirsiniz. Beceri sistemi ve savaş sistemi ile mmorpg oyunlarının göz bebeği.


8. Cengiz Han 2


Joygame ile yayın hayatına başlayan oyun hala büyük bir oyuncu kitlesi ile devam ediyor. Renkli bir binek sistemine sahip oyunda oldukça fazla sınıf ile sıkılmadan kraliyet görevlerini yapabilirsiniz. Tüm oyun boyunca binekten inmeden oynamanız gerekiyor bu tarz oyunları sevmeyenler oldukça fazla ama hayran kitlesine bakılırsa sevenlerinde oldukça fazla olduğunu görüyoruz. 


Oyun genel olarak paraya dayalı olduğu söylense de zaten yayıncı firmanın Joygame olmasından paraya dayalı bir oyun olduğunu anlamamız zor değil. 


9. NosTale


Türkiye'de anime grafikli oyunlar arasında en bilindik oyun Nostale'dir. Gameforge'nin yayıncılığını üstlendiği oyun sabit oyuncu kitlesi ile yıllardır yayın hayatına devam etmektedir.


Oyunda beceri yönünden çok renkli seçenekler sunduğunu söyleyebiliriz. Kart sistemine sahip silah ve beceri sistemi bulunan oyunda farklı farklı kartlar toplayarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Arena sistemi tarzı savaşlar bulunan oyunda sabit bir kitle bulunur.


10. Continenth Of The Ninth Seal - C9


Webzen firmasının sunduğu oyunda Türkçe dil seçeneği ile yoğun bir Türk oyuncu kitlesi barındırıyor. Oyunun en iyileri hatta en iyi klanı bir Türk klanı'dır. Üstün grafik motoru ve fazla fazla bulunan becerileri ile zindan sistemli oyun severlerin fazlasıyla beğeneceği bir oyun.


Kendi içerilerinde farklı farklı sınıflara ayrılan karakter seçimi ile PvP ve PvE sever oyuncuları bir araya toplayan oyunda sıkılmanız imkansız. Aynı zamanda enerji sistemi olan oyun sizi bilgisayar başına bağlamıyor tam tersine düzenli oyun oynama alışkanlığı kazandırmaya yöneltiyor.




MMORPG oyunları 2016 ve MMORPG oyunlar 2015 'i kapsayan listemizi bu şekilde oluşturduk. Türkçe MMORPG oyunlar listesi denildiği zaman akıllarda kalan bir liste ortaya çıkarmaya çalıştık eğer sizinde kendi listeniz varsa bize yorumlar aracılığı ile ulaşmayı unutmayın.



Previous
Next Post »

1 yorum:

Write yorum
Finansb
AUTHOR
23 Temmuz 2020 04:56 delete

Mmorpg oyunlar hakkında detaylı bilgi için: Mmorpg oyunlar

Reply
avatar

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon