Tom Clancy's The Division

THE DİVİSİON İNCELEME - TOM CLANCY'S THE DİVİSİON

the division

Bundan bir kaç sene önce tam 2013 yılında çıkardığı bir tanıtım videosuyla tüm beğenileri alan Tom Clancy's The Division videodan sonra uzun bir aranın ardından sonunda kapalı betaya girdi. 3 günlük bir kapalı beta sürecinden geçmesi planlanan oyunun Ubisoft'a beta sürecinin uzatılması gerektiği hakkında gelen talepler üzerine süreç 4 güne çıkarıldı. 

the division

The Division sıradan bir TPG oyunu tarzında değil bir çok oyun şeklini içinde barındıran bir yapıya sahip. Bir bütün olarak ele alındığında oyun aynı zaman MMO ve RPG özellikleri taşıdığını ve bu sistem üzerine kurulu olduğunu fark edeceksiniz. Bu tarz oyunlardan yoğun aksiyon bekleyen kişilerin hayal kırıklığına uğrayacağını söylemek mümkün.

the division

Bundan bir kaç sene önce tanıtılan oyunun grafikleri dudakları uçuklatacak tarzdaydı. Ama maalesef yayınlandıktan sonra grafiklerin değişikliği uğradığını açıklayan Ubisoft oyunun takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Ne kadar grafikler tanıtımda ki kadar yüksek olmasa da Pc platformlarından yüksek ayarda harika görüntüler ortaya çıkabilir. New York şehri harika bir şekilde oturtulmuş. Çevre grafikleri tam puan alabilir. 

Oyunun Hikayesi

Tom Clancy's The Division'nun hikayesi gerçekten etkileyici bir o kadar da basit. Olması gereken sadelikte ve olması gerektiği gibi de abartı değil. Amerika'nın en çok alışveriş yapılan gününü konu edinen oyun Black Friday da herkesin elden ele geçirdiği paralarla yayılan bir virüsün yaydığı hastalıkları ve bunun sonucunda yollanan The Division ekibini konu edinmiş. Merak etmeyin sizde The Division ekibinin içerisindesiniz. Oyunun RPG özelliklerini yoğun bir şekilde taşıdığını envanter sisteminden ve silahlarda Dps ayarı olduğundan anlayabilirsiniz. Kapalı Betada olmayan ama açık betada büyük bir ihtimal eklenecek bir craft sistemi bile var.

Oyunun bir diğer özelliği de farklı sınıf seçenekleri ve yetenek ağaçlarının olması. Bu özellikleri sayesinde ise neredeyse tamamen bir MMORPG niteliği taşıyor. Yakın mesafeli silah kullanan bir asker olabilirken, keskin gözlü bir nişancıda olabilirsiniz.

Aynı zamanda ana hikayeden tamamen ayrı ve farklı görev sistemi olan olan harika bir haritayı da içerisinde barından oyun bu haritada PvP sistemini ön plana çıkarmayı planlıyor. Dark Zone adında ki bu harita tüm oyuncular birbirine saldırabiliyor ve haritadan nadir silahlar düşürebiliyor. Şimdiden haritanın oyunda büyük bir önemi olduğunu söyleyebiliriz.

Tom Clancy's The Division Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 - sadece 64 bit desteklediğini söylemekte fayda var.
İşlemci : Intel Core i7-3770, AMD FX-8350
RAM : 6 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GTX GeForce 560 2GB VRAM , AMD Radeon HD 7770 2GB VRAM 
HDD : 40 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 sadece 64 bit
RAM : 8 GB
İşlemci : İntel Core i7 3770, AMD Radeon R9 290 
HDD : 40 GB

Turuncu Levye Sitesinin Videolu İncelemesi


Previous
Next Post »

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon