Akıllı Saatler ve Özellikleri

GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİ: AKILLI SAATLER 


Size zamanın da saat ve telefonlar birleşecek deselerdi ne derdiniz yada bunlara telefonlardaki bazı özelliklerde eklenecek deseler. Eminiz ki birçok insan bunlara gülüp geçer inanmazdı fakat günümüz teknolojisi ile artık hayatımıza giren akıllı saat teknolojisi her alanda kendine yer bulmaya ve gittikçe gelişmeye devam ediyor.

O kadar ki dünya da birçok firma ve marka birbirleri ile yarış halindeler. Şimdi bu saatlere yakından bakalım.


AKILLI SAATLER

I'M WATCH

İtalyan tasarımı lüks bir saat olan I'm watch fiyat olarak biraz yüksek kesime hitap etsede özellikleri bakımından diğerleri ile çok ta farkı yok. 1.5" lik LCD bir ekrana, 400 MHZ lik işlemciye ve 4 gb lık bir depolama alanına sahip olan saat ayrıca geliştirilmiş bluetooth bağlantısı sağlıyor. Saat android 1.6 ile desteklenmiştir. En temel sürümü 499 dolar olsa da düşünülebilecek bir üründür.


AKILLI SAATLER



PEBBLE TIME

Özellikleri ile büyük bir başarı sağlayan pebble basit ve renkli görünümüyle ön plana çıkmaktadır.
Genelleşmiş renkli LCD ekran yerine siyah-beyaz bir ekran kullanan saat 150 dolar gibi bir fiyatla karşımıza çıkmaktadır. Pil süresi 7 gün dayanabilen ve android 2.3+ ile İOS 5+ e uyumludur.

AKILLI SAATLER


SONY SMART WATCH

En büyük elektronik şirketlerden biri olan Sony akıllı saat üretip piyasaya sunmuştur fakat birçok kişi bundan habersizdir ki şirket bile kendi web sayfasında detaylı bir açıklamaya yer vermemiştir. Fiyatı 125 dolar olan saat akıllı telefonlar ile uyarıları eşleme, müzik çalma ve e-postalarınıza ulaşma imkanı sunuyor. Yalnızca android temelli telefonları desteklediğini unutmamanız lazım.


AKILLI SAATLER

APPLE  WATCH

Günümüz de piyasaya çıkardığı ürünler ile kendini kanıtlamış olan Apple akıllı saat konusunda yine bir teknoloji birikimi sunuyor. Safir bir cam kullanılan saat 349 dolardan başlaması düşünülen bir fiyatla gelmesi bekleniliyor.

AKILLI SAATLER

LG WATCH URBANE 

LG bu alanda LTE ve NFC teknolojilerini sunan ilk saat olmasıyla piyasada yer almaktadır. Telefonlardan bağımsız çalışan saat ayrıca bas konuş teknolojisini bünyesinde barındırıyor.
1.3" lük bir ekran, snapdragon 400 işlemcisi, 1 gb ram ve 4 gb depolama kapasitesi ile alanında yüksek sıraları hedefleyen saatin fiyatı henüz bilinmemektedir.

AKILLI SAATLER


SAMSUNG GEAR S2

Teknoloji alanında kendini kanıtlayan ve büyük bir pazar payına sahip olan Güney koreli şirket akıllı saat konusunda da iddialı 1.2" lik çizilmeye dayanıklı gorilla glass3 camı ile korunan bir SUPER AMOLED bir ekrana sahip ayrıca exynos 3250 işlemci, 4gb depolama ve 512 mb ram taşıyor.
NFC teknolojisi kullanılan saatte android 4.4 sürümlü tüm cihazlara uyumlu olarak 899 tl başlangıç fyatı ile sunuluyor.



Previous
Next Post »

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon