Youtube Kanalı

Merhaba arkadaşlar ortalama 1 ay gibi bir süredir bu site içerisinde sağlık ve iyi gelen yiyecekler başta olmak üzere farklı kategoriler de yayın yapıyoruz. Günlük tıklanma sayımız ve yazılarımızın okuma sayılarını gördükçe ve takip ettikçe daha fazla emek harcayarak yeni içerikler üretiyoruz. İçerikler tamamen kopya içerikten uzak özgün içerikler olarak sizlere sunuyoruz.


Ehli Bilgi adındaki YotuTube Kanalımız bugün yayın hayatını başladı. İlk tanıtım videosunu yayınladık. Kanala sağ alt kısımda bulunan eklentiyi kullanarak abone olabilirsiniz.

Yeni kanalımızda sağlık ve iyi gelen yiyecekler ağırlıklı olmak üzere hayvanlar alemi, bilim, teknoloji, biyografi ve farklı Ehli Bilgi kategorilerinde paylaşım yapacağız. Bu sayede yazdığımız konularda ki içerikler daha kaliteli bir içerik olacaktır.


Yukarıdan tanıtım videomuzu izleyerek içerikler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda yukarıda paylaştığımız videoyu izleyerek, yorum atarak, beğenerek ve paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Sunucu olarak sitemizin yazarı Berkay Bayrakeri'nin anlatımı ile kanalımızı tanıyabilir ve yazarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Previous
Next Post »

Yorum Kuralları
1.Yorumlar yazı ile alakalı olmalıdır.
2.Ahlaki ve Milli değerlere hakaret içeren yorumlar yasaktır.
3.Argo kelimelerin kullanımı yasaktır. ConversionConversion EmoticonEmoticon